Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messit már az MLS-be csábítják – sajtóhír

Az aktuális szigetországi sajtóbeszámolók szerint a közelmúltban a PSG-hez szerződő Lionel Messit már lehetséges következő klubja kezdte el ostromolni…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A The Mirror riportja értelmében az MLS-ben szereplő Inter Miami csapatának tulajdonosa, David Beckham már gőzerővel győzködni a Paris Saint-Germain együttesében még be sem mutatkozó Lionel Messit, hogy a francia klubnál két év múlva lejáró szerződése után csatlakozzon a floridai gárdához.

Mint ismeretes, a 34 éves argentin labdarúgó elmúlt idény végén lejáró szerződése végül nem került megújításra a Barcelona csapatánál, így Messi szabadon igazolhatóként szerződött közelmúltban a francia csapathoz, azonban bemutatkozására várhatóan csak a jövő hétvégén kerülhet sor. Messi a 2004-es debütálása óta minden sorozatot figyelembe véve 778 találkozón 672 gólt szerzett a Barca színeiben. A felnőttek közt először játszhat pályafutása során másik csapatban.

A hatszoros aranylabdás kiválóság az évek során többször is említést tett róla, hogy karrierje során mindenképpen ki akarja majd próbálni magát az MLS-ben, Beckham pedig nem szeretné, ha ebből a célból Messi másik csapatot választana magának, és jócskán idő előtt elkezdte puhítani a kiszemeltjét.