Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo egy héten belül klubot válthat – sajtóhír

A hétvégi kimaradása után az olasz sajtó továbbra is úgy számol, hogy Cristiano Ronaldo még a mostani átigazolási időszakban klubváltásra készül…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport információi szerint biztosra vehető, hogy Cristiano Ronaldo még az átigazolási piac lezárása előtt el fogja hagyni a Juventus csapatát, mivel Jorge Mendes nagyban dolgozik azon, hogy új csapatot találjon védence számára.

Az olasz híresztelések szerint a Manchester City lehet az egyetlen klub, amely tudja finanszírozni őt, a francia sajtó azonban biztos benne, hogy a Paris Saint-Germain is tárt karokkal várná a klasszist. A 36 éves támadó szerződése jövő nyáron jár le a torinói klubnál, így idén nyáron még egy “jelképes” összeg ellenében válthat klubot.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben eddig 134 mérkőzésen 101 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, legutóbb arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Ezáltal sokak szerint szóba került, hogy elhagyja a torinói csapatot, és egyelőre továbbra is teljesen bizonytalan a jövője.