Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Célegyenesben az Inter csatárigazolása – sajtóhír

A legmegbízhatóbb források számoltak be arról, hogy az olasz bajnoki címvédő Inter nagyon közel került egy újabb támadó leigazolásához…

 

Az átigazolási szakértő Fabrizio Romano számolt be róla, hogy az Inter csapata 30 millió eurós vételi opció és további bónuszok fizetése mellett készül kölcsönvenni a hosszabb ideje kiszemelt Joaquin Correát a Lazio együttesétől, akit a rómaiak nagyon nehezen akartak csak elengedni.

A 26 éves csatár 2018 nyarán mintegy 16 millió euró ellenében szerződött a spanyol Sevillától az olasz fővárosi gárdához, melynek színeiben első szezonjában öt, majd kilenc, legutóbb pedig nyolc bajnoki találatot szállított. Correa a “sasok” színeiben eltöltött három idény alatt minden sorozatot figyelembe véve 117 mérkőzés alatt 30 találatot regisztrált, azonban a beszámolók szerint a közelmúltban már a Lazio új vezetőedzőjével, Maurizio Sarrival is közölte távozási szándékát.

Correa megszerzése iránt korábban leginkább angol klubok sorakoztak fel, azonban a jelek szerint nyitott lenne arra, hogy Olaszországban maradjon, és kövesse előző trénerét, Simone Inzaghit a Nerazzurrihoz.