Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo a City-be menne, de nem akarnak fizetni érte – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Cristiano Ronaldo még idén nyáron el fogja hagyni a Juventus csapatát, és úgy tűnik, hogy mindezt kizárólag a Manchester City-hez teheti meg…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Az ismert átigazolási szakértő, Gianluca Di Marzio jelentése értelmében a Juventus és a Manchester City vezetősége már javában egyeztet egymással Cristiano Ronaldo klubváltásáról, miután a portugál klasszis az angol sztárcsapathoz szeretne igazolni. A védence jövőjéről szóló tárgyalások intézése ügyében a játékos ügynöke, Jorge Mendes is Torinóba érkezett.

A transzferguru úgy tudja, hogy a City két évre 14-15 millió eurós fizetés mellett ajánlott szerződést CR-nek, átigazolási díjat pedig egyáltalán nem hajlandók fizetni érte. A torinóiak korábban 30 millió eurót szerettek volna kérni klasszisukért, de egyre valószínűbbnek tűnhet, hogy a manchesteri gárda legfeljebb játékost adna az ötszörös aranylabdásért cserébe. Az üzletben lehetségesen felmerült név Gabriel Jesus vagy Bernardo Silva lehet. A City leginkább azért lehet mégis nyitott a csatár érkezésére, mivel az eredetileg kiszemelt center, Harry Kane közölte, hogy marad a Tottenhamnél, így más után kell nézniük.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben eddig 134 mérkőzésen 101 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, legutóbb arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Ezáltal sokak szerint szóba került, hogy elhagyja a torinói csapatot, és egyelőre továbbra is teljesen bizonytalan a jövője.

Az elmúlt napokban arról is szó volt, hogy a Paris Saint-Germain érdeklődhet Ronaldo iránt, azonban a legtöbb neves forrás tagadja, hogy a francia klubnál opció lehet, még a Real Madridhoz tartó Kylian Mbappé helyettesítése céljából sem. Így nagyon úgy fest, hogy a váltani akaró CR7 számára az egyetlen opció valóban a Manchester City lehet, ezért ügynökével minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban tető alá tudják hozni az üzletet.