Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo elköszönt a Juventus szurkolóitól

Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester United megerősítette, hogy visszatér hozzájuk Cristiano Ronaldo. A portugál a hivatalos Instagram-oldalán köszönt el a Juventustól és annak szurkolóitól. 

(Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images) (Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images)

Cristiano Ronaldo 2018 óta volt a Juventus játékosa, és bár a közös munka során nem értek el minden célt, azért így is sikeresnek mondható időszak volt ez a portugál játékos számára: kétszeres olasz bajnok lett a torinóiakkal, és kétszer emelhette magasba az olasz Szuperkupát és az Olasz Kupát is. Mindemellett minden sorozatot figyelembe véve 134 mérkőzésen 101 gólt és 22 gólpasszt jegyzett.

A portugál támadó most egy videóval és egy hosszabb üzenettel búcsúzott a Juventustól hivatalos Instagram-oldalán:

“Ma távozom egy elképesztő klubból, ami a legnagyobb Olaszországban, és biztosan az egyik legnagyobb Európában is. A “tifosi bianconeri” mindig is tisztelt engem, és én ezt úgy szerettem volna megköszönni, hogy minden meccsen, minden szezonban és minden sorozatban keményen harcolok értük. Végül, így visszatekintve rájöhetünk, hogy nagyszerű dolgokat értünk el, nem mindent, amit szerettünk volna, de mégis, nagyon szép történetet írtunk együtt.

“Juve, storia di un grande amore
Bianco che abbraccia il nero
Coro che si alza davvero
Juve per sempre sara…”

Mindig is egy leszek közületek. Most már ti is a történetem részei vagytok, ahogy én is a ti történetetek részének érzem magam. Olaszország, Juve, Torino, tifosi bianconeri, mindig különleges helyet foglaltok el a szívemben!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés