Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: legendás mezszámok közül választhat Mbappé!

A blancókhoz tartó Kylian Mbappé kapcsán a madridi sportsajtó már a francia klasszis lehetséges mezszámát találgatja. A Marca szerint például a 22 esztendős támadó igen stílusosan választhat majd.

Kylian Mbappé párizsi 7-ese, vagy a francia válogatottban viselt 10-ese foglalt. Előbbit Eden Hazard, utóbbit Luka Modric viseli, és nehezen elképzelhető, hogy a két klasszis meg is válna kedvelt mezszámától (Mbappé az AS Monacónál futballozott még a 33-as és a 29-es mezszámmal is – a szerk.).

A fentiekből következtetve a Marca szerint szimbolikus jelentőségű lehet Mbappé számválasztása, aki az 5-ös, vagy 23-as számok egyike mellé teheti voksát.

A Jelenleg Jesus Vallejo által viselt 5-ös ugyan szokatlan választás egy csatártól, de Madridban egy bizonyos Zinedine Zidane óta legendás ez a szám; csak úgy mint a 23-as (most Ferland Mendy-é – a szerk.), amelyet David Beckham viselt, vagy az Mbappé által kedvelt NBA-legendák (Michale Jordan vagy Lebron James) is híressé tettek.

Amolyan B-verzióként még az Alvaro Odriozolval által viselt 19-es is szóba jöhet, miután  a jobbhátvéd karnyújtásnyira van attól, hogy az olasz Fiorentina játékosa legyen.

Egy biztos, ha Mbappé valóban megérkezik Madridba, hatalmas csinnadratta fogadja majd a mezszámválasztását is.