Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan az NB I-es gólkirály új csapata – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelőn a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) előző kiírásának legeredményesebb játékosa valóban klubot váltott ezen a nyáron…

 

 

A szlovák bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő felvidéki egyesület, az FC DAC 1904 csapata a péntek délutáni órákban erősítette meg, hogy 2+1 évre szóló megállapodást kötött a Paks csapatától távozó Hahn Jánossal.

“Nagyon boldog vagyok, alig várom már, hogy a csapattal készülhessek. Tudom, hogy az első mérkőzésemet a nagy rivális Slovan ellen abszolválhatom. Tisztában vagyok a klub múltjával, jelenével és remélhetőleg a jövőjével is. Szeretném minél több góllal segíteni a csapatot, mihamarabb beilleszkedni és akár a bajnoki címet is elhódítani”

– jelentette ki az új igazolás a szerdahelyiek honlapjának.

A 26 esztendős magyar válogatott támadó az NB I előző kiírásában 28 mérkőzésen 22 gólt szerzett és a nemzeti bajnokság legeredményesebb játékosának bizonyult. Hahnnal kapcsolatban egész nyáron számtalan külföldi csapat érdeklődéséről lehetett olvasni, végül a felvidéki fellegvárnál kötött ki. A tolna megyei csapat támadója az NB I új kiírását is ihletett formában kezdte, hiszen négy meccs alatt négy gólt lőtt.