Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Roberto Carlos útját járhatja be a honfitárs! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid balhátvédje, Marcelo már a mögöttünk hagyott nyáron is nagyon közel állt ahhoz, hogy elhagyja a spanyol fővárost. A 33 esztendős játékos iránt komoly érdeklődést mutatott a török Fenerbahce, amely továbbra sem tett le Marcelo megszerzéséről.

2007 óta a blancóknál futballozó brazil úgy tűnik Carlo Ancelotti vezetőedzőnél sem lesz alapember, így karrierje utolsó szakaszában a több játéklehetőséget részesítheti előnyben – Legalábbis ezt állítja a török sportsajtó.

A Miliyet című lap szerint a Fenerbahce komoly érdeklődést mutat a brazil iránt, akinek szerződtetése elsősorban Marcelo magas éves fizetése (8 millió euró) miatt hiúsult meg. Halkan jegyezzük meg, hogy Törökországban szerda éjfélig még lehet új futballistát regisztrálni, ettől függetlenül nehezen elképzelhető, Marcelo utolsó pillanatos klubváltása (…) Sokkal valószínűbb, hogy a balhátvéd kitölti jövő nyárig szóló madridi szerződését, majd érdemei elismerése mellett, szabadon igazolható játékosként, ingyen távozhat.

A török sportlapok szerint egyébként komoly érv még a Fener mellett, hogy Marcelo példaképe és jó barátja, Roberto Carlos, karrierje vége felé hasonló utat járt be: a Real Madrid után 2007 és 2010 között, két és fél éven át játszott a Fenerben.