Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszautasította a Manchester United hosszabbítási ajánlatát a középpályás! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese szeretne szerződést hosszabbítani középpályásával, Jesse Lingaarddal, ám a játékos visszautasította az első ajánlatot.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Az ESPN beszámolója szerint Jesse Lingard nem fogadta el a Manchester United legújabb szerződéshosszabbítási ajánlatát. Az angol futballista ugyanis meg szeretné tudni, hogy milyen szerepet szán neki a vezetőség, mielőtt aláírja a kontraktust. Lingard aggodalma nem meglepő, hiszen Solskjaer kinevezése óta alaposan lecsökkentek a játékpercei, aminek következtében az előző szezon második felét kölcsönben töltötte a West Ham Unitednél. A “Kalapácsosoknál” kiváló teljesítményt nyújtott, hiszen 16 mérkőzésen 9 gólig és 5 gólpasszig jutott. A nyári átigazolási időszakban számos csapat szerződtette volna az angol játékost, de Solskjaer ragaszkodott a megtartásához. Lingardot jövő nyárig köti aktuális szerződése a Unitedhez, így amennyiben nem sikerül megállapodni, akkor az Anglián kívüli kérőivel már januártól szabadon tárgyalhatna. A középpályás célja, hogy olyan csapatban játsszon, ahol állandó játéklehetőséghez jut, mivel szeretne ott lenni Gareth Southgate keretében a 2022-es katari világbajnokság során.

Lingard ebben a szezonban eddig egyetlen alkalommal kapott lehetőséget a Manchester United színeiben. Solskjaer a Southampton elleni találkozón adott a játékosnak 4 perc esélyt a bizonyításra.