Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Solskjaer: „A pályára küldöm Ronaldot”

Az előzetes, türelmes várakozásokkal ellentétben máris debütálhat régi-új klubjában Cristiano Ronaldo. A portugálok 36 éves világklasszisa alig két hete igazolt „haza” a Manchester United, és máris a pályán lehet ma délután.

A Premier League negyedik fordulójában a Manchester United a Newcastle-t fogadja hazai pályán. A ma délutáni mérkőzést felvezetendő szokásnak megfelelően meg is tartotta sajtótájékoztatóját a „Vörös Ördögök” menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer. A norvég szakember kellő nyugalommal fogadta a csapatösszeállítást firtató kérdéséket. Tehette ezt a legnagyobb magabiztossággal, lévén tanítványai egyelőre veretlenek (két győzelem, egy döntetlen), ráadásul az augusztusi hajrában leigazolták korábbi csapattársát, Cristiano Ronaldot.

Solskjaer a jelek szerint máris a mélyvízbe kívánja dobni a veterán támadót az Old Traffordon:

„Mindannyian elégedettek vagyunk az ő visszatérésével, és már várom a szombatot. Jó előszezont játszott és a válogatottban is szerepelt. Határozottan a pályára fogom engedni. Tudjuk mit ért el a pályafutása során. És még sok mindenre lehet képes. Nagy összpontosítással és maximális profizmussal éli az életét. A csapaton belüli egyensúly megváltozott: Cristiano és Raphael érkezésével a játékosok már nem adhatnak csak kilencvenöt százalékot az edzésen.”

– büszkélkedett az egykori csatárból lett edző.