Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: José Mourinho újra 12 évesnek érezte magát!

Mint arról mi is beszámoltunk, a portugál trénert 1000. tétmérkőzésén győzelemmel köszöntötte csapata a Sassoulo ellen. A nehezen kicsikart három ponttal végül abszolút elégedett lehetett José Mourinho – az is volt a meccset követően!

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

“58 éves vagyok, de úgy éreztem magam, mint egy 10, 12 vagy 14 éves gyerek, aki egy csodálatos futballkarrierről álmodik! Egy gyermeki álom miatt volt az a nagy futás!” – idézi a DAZN Moruinho meccs utáni szavait, aki Stephen El Shaarawy góljánál egy hatalmas sprintet vágott le a kispadtól, hogy játékosaival ünnepelhessen.

“Hazudnék, ha azt mondanám, nem idegeskedtem az 1000. meccsem előtt. Roppant különleges meccs volt ez a számomra, olyan amire egész életemben emlékezni fogok!” – folytatta Mourinho.

“Fantasztikus iramú és színvonalú meccset játszottunk a Sassoulóval. Hihetetlen volt a 90 perc, az érzelmekről is szólt. Könnyen lehetett volna 6-6, vagy 7-7 az eredmény. Hálásak lehetünk Rui Patriciónak, aki nem egyszer megmentett bennünket. Nagyon nyerni akartam, és bár alaposan meg kellett szenvednünk a három pontért, elképesztően boldog vagyok, hogy sikerült!” – lelkendezett a lefújást követően Mourinho, aki még egy egyéni rekordnak is örülhetett, hiszen korábbi csapatai egyikénél sem tudott hibátlan maradni első hat találkozója után – Rómában ez sikerült!