Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Michael Owen: “Messi csak gyengített a PSG-n”!

A 2001-es aranylabdás, Michael Owen szerint a Paris Saint-Germain együttese nagyot hibázott azzal, hogy leigazolta Lionel Messit.

(Photo by Jean Catuffe/DPPI/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)

A Club Brugge elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen Mauricio Pochettino először küldhette fel a pályára legjobbnak vélt támadóhármasát, amit Lionel Messi, Neymar és Mbappé alkot. A párizsi klub viszont nagy meglepetésre csak 1 pontot szerzett a belga csapat ellen. A korábbi Real Madrid játékos, Michael Owen szerint  a PSG Lionel Messi megszerzésével csak gyengébb lett, és nem érti, hogy miért tartják a francia sztárcsapatot a BL legesélyesebb együttesének, ez az eredmény pedig most kapóra is jött számára, hogy kifejtse a véleményét:

Ez a három futballista a maga nemében egyaránt fenomenális játékosnak tekinthető. De ők hárman együtt szerintem gyengítik egymást, és emiatt nem értem, hogy miért tartják a PSG-t annyira esélyesnek a BL megnyerésére. Szerintem az angol csapatok sokkal esélyesebbek arra, hogy a magasba emeljék a trófeát. Úgy vélem, hogy Donnarumma vagy Ramos megszerzése sokkal közelebb vitte őket ahhoz, hogy megnyerjék ezt a sorozatot, míg Messivel ezt abszolút nem érzem.

A PSG idén nyáron több sztárjátékost is megszerzett, hiszen Donnarumma, Messi, Ramos, Hakimi és Wijnaldum is a párizsiakhoz került. Az biztos, hogy a szakértőket alaposan megosztja, hogy ebből az ötösből kik jelentenek valódi erősítést a francia csapatnál. Jérome Rothen például Sergio Ramos leigazolását tartotta teljesen feleslegesnek, míg most Owen ezzel a kijelentésével a Messi transzfert vonta kétségbe.