Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: nincs már veretlen csapat a bajnokságban

Sűrű hete van a Ferencvárosnak, a Fradisták a 2. fordulóból elhalasztott rangadóval kezdik, majd a hétvégén az Újpest ellen folytatják a menetelésüket.

Izgalmasan és lüktetően indult a találkozó, a csapatok felváltva végezhettek el szögletet. A folytatásban a Ferencvárosnak volt több helyzete, azonban sem nekik sem a hazai csapatnak nem sikerült igazán veszélyes helyzetet kialakítaniuk.

A második félidő is nagyon jó iramban kezdődött. Mindkét csapatnak voltak lehetőségeik, de a kapuk nem forogtak igazi veszélyben, mígnem Dárdai Pál lövését Dibusz Dénes szedte ki a léc alól. Tíz perccel később a Ferencvárosnak megvolt is megvolt a lehetősége, egy gyors támadás végén Uzuni maradt Kováccsal szemben, de a kapus védeni tudott.
A 80. percben igazi történelmi pillanathoz, Stöger becserélte a klub új igazolását, a 2020-ban a szurkolók által a Fradi történetének legjobb légiósának megválasztott Muhamed Besic-et. Besic debütálása régi-új klubjában különösen pikáns, hiszen a fehérváriak is szerették volna megszerezni. A bosnyák meghozta szerencsét a Fradinak, hiszen a 83. percben egy szöglet utáni fejesgóllal megszerezte a vezetést a vendégcsapat, a gólszerző Ryan Mmaee volt. A hajrában a Ferencváros le is zárhatta volna a találkozót, de Gavric és Uzuni is kihagyta a helyzetét. Ennek ellenére is megnyerte a rangadót a Fradi, így fellépett a tabella második helyére.
A fehérvári csapatnak ez volt az első veresége a bajnokságban, ezzel már nincs veretlen csapat az NB I-ben.

MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC 0-1 (0-0)
Helyszín: Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó Vezette: Karakó F.
Gólszerző:ill. R. Mmaee (83.)
Sárga lapok: Jallow (50.) ill. Blazic (65.), Tokmac (72.), Laidouni (83.)
Kiállítva:ill.

Fehérvár: Kovács – Nego, Fiola, Rus, Stopira, Heister – Dárdai, Szendrei, Makarenko – Nikolics, Jallow (Csoboth 87.)
Vezetőedző: Szabics Imre

Ferencváros: Dibusz – Wingo, Blazic, S. Mmaee, Civic – Laidouni, Zachariassen, Loncar (Besic 80.)- Uzuni, R. Mmaee, Tokmac (Gavric 85.)
Vezetőedző: Peter Stöger

Az NB I állása

A góllövőlista élmezőnye