Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Mourinho most egy ligarekordot állított be!

A portugál menedzser új csapatával, egyéni csúcsai után most, legújabban egy ligarekordot is beállított a Serie A-ban.

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/CPS Images/Getty Images)

José Mourinho legutóbb még egyéni rekordokat döntögetett a rómaiakkal, az Udinese elleni győzelem alkalmával viszont az olasz bajnokság tekintetében is beállított egy csúcsot.

A csütörtök esti volt ugyanis a portugál zsinórban 41. hazai pályán aratott győzelme a Serie A-ban (három ebből az AS Roma-val, a többi még korábban az Inter vezetőedzőjeként)! Amióta a három pontot adnak Olaszországban egy győzelemért (1994/95-ös idény) azóta Massimiliano Allegri mondhatja csak el magáról, hogy 41 egymást követő hatai találkozón nem talált legyőzőre (2015 szeptembere és 2017 szeptembere közöz, a Juventusszal- a szerk.)!

“35 percig kifejezetten jól játszottunk! A második félidőben viszont a vártnál jóval több problémánk akadt, az Udinese ezt meg is érezte. Csapatként szenvedtünk meg a sikerért! Emberhátrányban nagy erőket mozgósítva azért, hogy megőrizzük az egy gólos előnyünket!” – értékelte röviden az Olimpicoban történteket a portugál tréner, aki saját edzői csúcsával, szokásához hűen, nem akart különösebben foglalkozni.