Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: ez a két klub akarja Lacazette-et! – sajtóhír

A 90min.com információi szerint két klub is szívesen soraiban tudná az angol élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal francia csatárát, Alexandre Lacazette-et…

(Photo by Chloe Knott – Danehouse/Getty Images)

A portál beszámolója alapján minden bizonnyal a következő szezontól már nem az Arsenal kötelékébe fog tartozni Alexandre Lacazette. A rutinos francia támadó iránt állítólag a West Ham és korábbi klubja, azaz a Lyon érdeklődik. Szerződése jövő nyáron lejár, s jelenleg közel sem úgy fest a helyzet, hogy a felek hosszabbítani fognak. A lényeg az tehát, hogy amennyiben a londoni ‘ágyúsok’ Lacazette pénzbeli értékesítésében gondolkodnak, akkor ezt még januárban tudnák megvalósítani, de valószínűleg a válogatott csatár csak nyáron fog távozni. 

Alexandre Lacazette-et 2017 nyarán igazolta le az Olympique Lyontól az Arsenal 53 millió euró ellenében. A neves angol csapatban eddig 173 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 67 gólt szerzett. A klub tagjaként nyert FA-kupát és Angol Szuperkupát, valamint játszhatott Európa-liga döntőt. Az aktuális szezonban sérülés miatt kihagyott két bajnokit, ráadásul a legutóbbi háromból csupán egyszer küldte pályára Arteta, a Ligakupában viszont jól teljesít, hiszen 2 találkozó után 2 találatnál tart.