Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Bízunk a jó eredményben a Betis ellen”

A magyar bajnok Ferencváros csapata csütörtökön első hazai mérkőzését játssza az Európa-liga 2021-2022-es csoportkörében a spanyol Real Betis együttesével szemben…

 

A zöld-fehérek rangadója előtt a Ferencváros osztrák vezetőedzője, Peter Stöger optimistának tűnt a sajtótájékoztatón:

“Két magabiztos csapat találkozik csütörtökön, a legutóbbi mérkőzések alapján mindkét félnek megvan az oka a magabiztosságra. Hogy mást ne mondjak, a Real Betis is csak egyetlen mérkőzést veszített el a közelmúltban a Real Madrid ellen. Igyekszünk megtalálni a megfelelő egyensúlyt aközött, hogy kontrollálni tudjuk az ellenfél kvalitásait, illetve hogy ki tudjuk használni a saját erősségeinket a pályán. Bízom benne, hogy a szurkolók segítségével sikerül egy jó eredményt elérnünk a spanyol együttes ellen. A Real Betis egy nagyon jó és erős csapat, kicsit más stílust képvisel, mint legutóbbi El-ellenfelünk, a Leverkusen, gyors, technikás játékosai vannak. Azt mind tudjuk, hogy a hazai mérkőzéseinken a szurkolók által biztosított atmoszféra lenyűgöző, ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy átlendítsen minket a holtpontokon.

A fő célunk az, hogy újra megnyerjük a magyar bajnokságot, ezért nagyon örülök annak, hogy jó eredményt értünk el a MOL Fehérvár és az Újpest ellen is a múlt héten. Sok munkánk van abban, hogy a csapat fizikuma jó szinten legyen. Sajnos az elmúlt időszakban voltak problémáink, nem állt minden játékos a rendelkezésünkre. Örülök, hogy folyamatosan épültek fel a játékosaim, viszont akik visszatérnek, nem mindig állnak készen azonnal arra, hogy kezdők legyenek. Csütörtökön és vasárnap is fontos meccs vár ránk.”

A szakember kollégájával, a sevillaiakat trenírozó Manuel Pellegrinivel kapcsolatban elárulta, hogy “nem ismerem őt személyesen, még nem találkoztunk egymással, a csütörtöki lesz az első alkalom, hogy a csapataink összecsapnak. Természetesen tisztában vagyok az eredményeivel, ő egy legenda, tisztelem, remek edző.”

A Ferencváros és a Real Betis összecsapására csütörtök este 21 órától kerül sor a Groupama Arénában, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.