Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Wolfsburg! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Wolfsburg együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy Maxence Lacroix elfogadta a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.

A Wolfsburg csapata a mai nap folyamán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kulcsjátékosával, Maxence Lacroixval. A védelem közepén bevethető játékos 2025 nyaráig szóló kontraktust írt alá. A hivatalos bejelentés után a francia játékos az alábbiakat mondta:

Nagyon boldog vagyok, hogy meghosszabbíthattam a szerződésemet a klubbal. Jól érzem magam a Wolfsburgnál, amellyel továbbra is komoly célokért küzdünk. Jó érzés a csapat tagjának lenni, amellyel közösen fejlődünk mérkőzésről-mérkőzésre, így nem volt nehéz döntés számomra, hogy újabb évekre elkötelezzem magam.

Maxence Lacroixt 2020 nyarán szerződtette a Wolfsburg a Sochaux csapatától 5 millió euróért. A középhátvéd már az első szezonjában kulcsjátékossá nőtte ki magát, és teljesítményével több topcsapat figyelmét is felhívta magára. Lacroix a Wolfsburg mezét minden sorozatot figyelembe véve 45 mérkőzésen ölthette magára, amelyeken 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 28 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.