Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Martín Palermo visszatért Argentínába – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Aldosivi egykori közismert csatárt nevezett ki új vezetőedzőjének…

(Photo by Alfredo Lopez/Jam Media/Getty Images)

Fernando Gago lemondása után az argentin élvonalbeli Aldosivi együttese a Boca Juniors egykori legendás támadóját, Martín Palermót nevezte ki újdonsült vezetőedzőjeként.

A 47 esztendős tréner aktív játékosként két megszakítás alkalmával összesen 404 mérkőzést játszott a Boca Juniors színeiben, ezeken pedig 236 gólt szerzett, mellyel a patinás csapat legeredményesebb játékosa. Az argentin nemzeti válogatottban két külön időszakban futballozott, összesen 15 meccset és kilenc gólt regisztrált.

Palermo edzőként korábban hazájában a Godoy Cruz és Arsenal Sarandi együtteseit irányította 2012 és 2015 között, azóta Chilében és Mexikóban vállalt munkát, de nyár óta nem állt szerződésben egyik csapattal sem.

Az Aldosivi az argentin bajnokság (Liga Profesional) aktuális kiírásában 13 meccs alatt szerzett 13 pontjával a 26 csapatos mezőny 23. pozícióját foglalja el.