Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a hosszabbításban kapott ki a listavezető

A Honvéd az NB I egyik legjobb formájában lévő csapatát, a listavezető Kisvárdát fogadta. A két csapat pikáns meccset játszott egymással.

Nem olyan mérkőzés lett ebből, mint ahogy indult. Már a 2. percben megszületett a mérkőzés első gólja, a Honvéd védője, a Tamás Krisztián ért szerencsétlenül a labdába, ami Szappanos fölött a kapuba vágódott. A gól után Tamást védőtársa Klemenz vigasztalta, majd pár perccel később ki javította társa hibáját, miután egy szöglet után egyenlített. Az első játékrészben mindkét csapat előtt akadtak lehetőségek, de egyik sem volt komoly helyzet.

A második félidő egészen másképpen alakult, alig-alig akadt helyzet, az utolsó percekre pörgött fel a találkozó. Inkább a Honvéd előtt voltak lehetőségek. A hosszabbításban Melnyk szabálytalankodott a tizenhatos vonalánál, amiért Bogár játékvezető kiállította. A szabadrúgáshoz, Zinedine Machach állt oda, aki Gazdag Dániel 6-os mezszámát örökölte meg. A francia támadó elképesztően nagy gólt csavart a várdai kapuba. A Kisvárdának már nem maradt lehetősége a válaszra, a középkezdés után egyből lefújta a találkozót a játékvezető. A lefújást követően kisebb dulakodás is kialakult a pályán, a mérkőzésen végig feszült volt a hangulat.

Budapest Honvéd – Kisvárda 2-1 (1-1)
Helyszín: Budapest, Bozsik Aréna Vezette: Bogár G.
Gólszerzők: Klemenz (7.), Machach (90.+4) ill. Tamás (2.-öngól)
Kiállítva:ill. Melnyk (90.+4)

Az NB I állása

A góllövőlista élmzőnye