Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “A Real Madridnak le kell állnia!”

Noha már hosszú hónapok óta a Paris Saint-Germain sztárjának esetleges átigazolása a Real Madridhoz, a klubváltásra egyelőre még nem került sor, de a “királyiak” készen állnak a szerződtetésére…

(Photo by Marc Piasecki/Getty Images)

Kylian Mbappé a minap arról beszélt, hogy már nyáron szívesen távozott volna a Real Madrid csapatához, miközben a Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo ismét a “királyi gárda” vezetését figyelmeztette a sportszerűségre:

“Már két éve tart ez a hercehurca. Az átigazolási időszak lezárult, a Real Madridnak abba kell hagynia ezt a viselkedést. Le kell állniuk! Mbappé a PSG kötelékébe tartozik, s a klub azt akarja, hogy a kapcsolat megmaradjon. Rendkívül iszteletlenek a madridiak.”

Mbappé az elmúlt négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 176 mérkőzés alatt 136 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az újonnan elindult kiírás első kilenc mérkőzésén négy találatot jegyzett.