Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: a menedzser már az állását félti!

A szaúdi új tulajdonos színre lépésével drasztikus változások jöhetnek Newcastle-ben. Mindezzel Steve Bruce menedzser is tisztában van.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Mint ismert, a “szarkáknak” immáron új, dúsgazdag tulajdonosa van, nagyra törő tervekkel.

A nagy bejelentést követően szinte azonnal felmerült, hogy vajon Steve Bruce menedzser állása is veszélybe kerül-e?! A 60 esztendős, tapasztalt szakember szerint sem biztos, hogy ő maradhat a csapat élén.

“Először is, ez a legjobb dolog, ami ezzel a nagyszerű klubbal történhetett! Nem gondolok a távozásra, de azzal tisztában vagyok, hogy egy új tulajdonos színre lépésével új edző is szokott érkezni!” – fogalmazott a korábbi kiváló középhátvéd a The Telegraph-nak adott interjújában.

“Elfogadom, bármi is történik majd, addig viszont lehetőségem van bizonyítani az új tulajdonosnak! Mindennek eljön a maga ideje, most viszont a munkára kell koncentrálnunk!” – folytatta Burce, aki edzői karrierje 1000. mérkőzésére készül a válogatott szünetet követően, a Tottenham ellen.

“Annyit írnak erről a lapokban, hogy onnan értesültem arról, hogy az 1000. meccsem jön (…) nem gondoltam rá, nem tulajdonítok különösen nagy jelentőséget ennek. A futballban is telik az idő!” – tette még hozzá Steve Bruce, akivel a csapat jelenleg a 19. helyen szerénykedik a Premier League-ben.