Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: “Jó érzés volt látni ezt a csapatot…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Copa América-győztes argentin válogatott a vártnál simábban, 3-0-ra legyőzte Uruguayt a legutóbbi világbajnoki selejtezőjén…

(Photo by Daniel Jayo/Getty Images)

Bár az eredmény azt mutatná, abszolút nem volt könnyű meccs Argentína számára, ahogyan arról Lionel Scaloni szövetségi kapitány is említést tett a találkozó utáni értékelésében:

“Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz Uruguay ellen. Tisztában voltunk a képességeikkel, és tudtuk, hogy fontos szerep hárulhat a védekezésre is. Át kell vészelnünk a nehéz időszakokat, hogy megnyerhessük a mérkőzést. Átvettük az irányítást, és a saját játékunkat játszva nagyszerű dolgokat műveltünk a pályán, nagyon jó érzés volt látni a csapatot. Úgy éreztem, hogy a srácok tökéletesen azonosulni tudtak az argentin válogatott mezzel és a jelenlévő közönséggel egyaránt.”

A veretlen argentin válogatott továbbra is masszívan tartja második helyét Brazília mögött a dél-amerikai selejtezőzónában, legközelebb Peru ellen fog játszani csütörtökön hazai környezetben.

A selejtező aktuális állása

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!