Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: egy sztár eladása esetén érkezhet Haaland

A Daily Mirror legfrissebb információja szerint egyre valószínűbb, hogy a Real Madrid is harcba száll Erling Braut Haaland megszerzéséért. A brit napilap szerint a „Királyiaknak” a norvég sztárért cserébe be kell áldozniuk Eden Hazard-t.

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

Eden Hazard 2019-ben érkezett a Real Madridhoz, ám az elmúlt két évben nem sokat tudott hozzátenni a csapat szerepléséhez. A 30 éves szélső ráadásul egyre sérülékenyebbnek tűnik, és a korábbi londoni önmagára már csak nyomokban emlékeztet. A belga játékos kvalitásai persze tagadhatatlanok, ám korábbi 115 millió eurós árának aligha éri meg a felét.

Itt jön a Daily Mirror információja, miszerint Haaland dortmundi kivásárlási ára olyan nagy, hogy még a Hazard eladásából befolyó 40-50 millió euró is komoly hozzájárulás lehet. Utóbbi jelenlegi fizetése egyébként is az egyik legmagasabb a spanyol rekordbajnoknál, és azt a bértömeget alighanem szívesebben fordítanák Haaland meggyőzésére.

A két nevezett játékost egyébként egyaránt 2024. nyaráig köti szerződés az aktuális klubjához. És ki tudja, talán éppen a frissen meggazdagodó Newcastle Unitednál szívesen építkeznének egy Premier League-be visszatérő Hazard-ra.