Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nigériai óriást igazolna az Atletico Madrid! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a KRC Genk támadóját, Paul Onuachut szeretné szerződtetni.

(Photo by Jeroen Meuwsen/BSR Agency/Getty Images)

A Marca legfrissebb értesülései szerint a spanyol bajnokság címvédője, az Atletico Madrid újabb erősítést tervez a támadószekcióban. A beszámolók alapján Diego Simeone ezúttal a KRC Genk támadójára, Paul Onuachura figyelt fel. A 201 cm magas csatár már a 2019/2020-as szezonban is jó teljesítményt nyújtott a belga csapatnál, de az igazi áttörés tavaly jött el számára, amikor 41 mérkőzésen 35 gólig és 5 gólpasszig jutott. A nigériai futballista ezt az idényt is kiválóan kezdte, hiszen 14 meccset követően 11 találat áll a neve mellett. A spanyol lap értesülései alapján Simeonét meggyőzte Onuachu teljesítménye és szeretné őt a téli átigazolási időszakban, vagy legkésőbb jövő nyáron a “Matracosokhoz” csábítani. Az Atletico ezen a nyáron Matheus Cunhával és Antoine Griezmannal is megerősítette támadósorát, így a 27 esztendős csatár érkezéséhez minden bizonnyal valakinek távoznia kell a keretből.

Paul Onuachu 2019 nyarán igazolt a KRC Genkhez 6 millió euró ellenében. A klub színeiben azóta minden sorozatot figyelembe véve 83 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 56 gólt és 7 előkészítést jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 22 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.