Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jack Wilshere még nem akar visszavonulni, játszani szeretne!

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a 28 éves labdarúgó korábbi együttesénél, az Arsenalnál edz, és szó esett arról is, hogy esetleg újra leigazolja őt az angol alakulat.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Jack Wilshere a Sky Sports-nak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy nem szeretne még visszavonulni, ő mindenképpen játszani akar még. Az angol középpályás jelenleg egykori klubjánál, az Arsenalnál edz, ahol hatalmas közönség kedvenc volt. Ahogy azt már kiderült, korábbi csapattársa, aki jelenleg az Ágyúsok aktuális vezetőedzője, Mikel Arteta hívta, hogy tréningezzen a londoni alakulatnál és visszanyerje formáját, aztán akár az is megeshet, hogy szerződést kínálnak neki.

“Jelenleg az edzői papírjaimat csinálom és a klub segít nekem benne, míg én az akadémián pallérozódó néhány ifjú játékost segíthetek ezáltal. Ez egy olyan dolog, amelyet nagyon élvezek és gondolni kell a jövőmre is, viszont most még játszani szeretnék! Úgy érzem, hogy még muszáj bizonyítanom, és ezért játszanom kell, nem akarom még az edzői pályafutásom elkezdeni” – nyilatkozta Wilshere.