Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Idő előtt visszahívhatja középpályását kölcsönből a Chelsea! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese már a következő hetekben visszahívhatja középpályását, Billy Gilmourt a Norwich Citytől.

Már a téli átigazolási időszak előtt visszahívhatja tehetséget középpályását kölcsönből a Chelsea gárdája. A londoniak még a nyár folyamán adták kölcsön a frissen feljutó Norwich Citynek Billy Gilmourt a több játéklehetőség reményében. A “Kanáriknál” viszont eddig messze nem kapott annyi bizonyítási lehetőséget a 20 esztendős játékos, mint amennyit a “Kékek” reméltek, így a Daily Express információi szerint akár fél évvel korábban visszahívhatják kölcsönből Gilmourt, hogy új csapatot találjanak számára. A felmerülő pletykákat az alábbi módon kommentálta Daniel Farke, a Norwich menedzsere:

Nincs rajtunk semmiféle nyomás, hogy játszassuk Gilmourt. Nem azért jutottunk fel, hogy a nagycsapatok játékosait fejlesszük, hanem azért, hogy pontokat szerezzünk, és kiharcoljuk a bennmaradást. Mindig az általam vélt legerősebb 11-et fogom felküldeni a pályára.

Gilmour ebben a szezonban eddig összesen 6 mérkőzésen kapott lehetőséget a Norwichnál, amelyeken 458 percet tölthetett a pályán, de az utolsó 5 bajnokin mindössze egyszer számított rá a menedzser.