Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic: “Nem érdemeltünk volna pontszerzést”

A harmadik mérkőzését is elvesztette az AC Milan csapata a Bajnokok Ligájában, miután az FC Porto ellen kapitulált a keddi játéknapon…

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Az AC Milan újabb veresége után a csapat veterán klasszisa, Zlatan Ibrahimovic kritikusan beszélt az együttes problémáiról:

“A három csoportmeccs közül most nyújtottuk a legrosszabb teljesítményt, nem érdemeltünk volna pontszerzést. Időnként rossz játékkal is pontot tudsz szerezni, és nem foglalkozunk vele, vereség esetén nagyobb hangsúlyt kap. Emlékeznünk kell rá, hogy sok játékosunk először szerepel a Bajnokok Ligájában, akiknek még fejlődniük kell. Valóban sok sérültünk van, de a futball ilyen, valaki megsérül, valaki felépül. Örülök, hogy újra egészséges vagyok, és játszhattam, de játékpercekre van szükségem a meccsforma visszanyeréséhez. Három meccs van még hátra, amíg lehet küzdeni fogunk. Én bizakodó vagyok, jönni fognak a győzelmek.”

A Rossoneri a két hét múlva esedékes nemzetközi folytatásban a BL-csoportkör 4. fordulójában az FC Porto csapatát fogja vendégül látni.

A csoport aktuális állása