Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: visszatért a korábbi edző Budafokra – HIVATALOS

A Nyíregyháza edzőváltása mellett a minap egy másik NB II-es klub is (régi-)új tréner visszatérését erősítette meg…

 

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) mérsékelten szereplő Budafok csapata a kedd délutáni órákban jelentette be, hogy a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Boér Gábor vezetőedzővel, akivel együtt Makra Zsolt másodedző is távozik. A csapat irányítását ismét Csizmadia Csaba veszi át.

A korábban említett kritikus időszak hosszabb, nehezebb lett annál, mint amire számítottunk és jelentős energiákat emésztett fel. Úgy érezzük, most érkezett el a váltás pillanata. Bízunk Csizmadia Csaba új lendületében és abban, hogy a mostani helyzetben ő tudja megtalálni a legjobb megoldást” – jegyezte meg Oláh Lóránt sportigazgató.

“Váratlanul érkezett a megkeresés és gyorsan kellett döntenem, de úgy éreztem, ha a Budafok hív, segítenem kell. Ez a klub a szívügyem. Hiszek a sorsban és lehet, hogy májusban nem tudtunk befejezni valamit, amit elkezdtünk. Újult erővel, feltöltődve szeretném minél jobb eredmény eléréséhez segíteni a BMTE-t. Lépésről lépésre haladunk és bízom abban, hogy a befektetett kemény munkának lesz eredménye és újra sikeresek leszünk”

– tette hozzá a klub honlapjának megkeresésére a régi-új vezetőedző.

Csizmadia 2016 és 2019 között 89 tétmérkőzésen lépett pályára budafoki színeiben, 2018 októberétől 2021 májusáig pedig vezetőedzőként dolgozott a csapatnál, 2020 tavaszán vele jutottak fel az NB I-be, azonban az évad hajrájában elbocsátották őt.