Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: két támadóját is hetekre elvesztette Thomas Tuchel!

Hiába nyert tegnap a Bajnokok Ligájában, mégis úgy néz ki, hogy komoly árat fizetett a sikerért a Chelsea együttese. Thomas Tuchel jóslata szerint ugyanis több hétre elvesztették két támadójukat…

Mint arról beszámoltunk, Thomas Tuchel azzal magyarázta Romelu Lukaku gyengébb formáját, hogy az utóbbi időszakban túl sok mérkőzés van a lábában, így akár a pihentetésére is sor kerülhet a Malmö ellen. Végül Lukaku mégis a kezdőcsapatban kapott helyet, ám ez a döntés nem sült el jól, mivel a belga támadó a 23. percben le kellett cserélni sérülés miatt. A londoniak végül magabiztosan, 4:0-ra megnyerték a mérkőzést, de Lukakura minden bizonnyal több hetes kihagyás vár.

Jelenleg nincs pontos diagnózis Lukaku állapotáról, csak később lesznek meg a vizsgálat eredményei. Minden bizonnyal több hetes kihagyás vár rá.

A Malmö elleni mérkőzésen nem csupán Lukakut, hanem Wernert is le kellett cserélni sérülés miatt még az első játékrész végén. Egyelőre az ő állapotáról sincs pontos eredmény, de valószínűleg rá is több hetes kihagyás vár.