Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iráni támadót igazolna a Lyon! – sajtóhír

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint leigazolná a Zenit támadóját Sardar Azmount.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

A Foot Mercato legfrissebb beszámolója szerint a Lyon gárdája a téli átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a támadósorát. A sajtóértesülések alapján a francia élcsapat legfőbb kiszemeltje a Zenit támadója, Sardar Azmoun. Az iráni csatárt már a nyári átigazolási időszakban is szerette volna megszerezni a Lyon, de akkor végül nem valósult meg az üzlet. A hírek szerint most viszont mindent meg fognak tenni azért, hogy a tél folyamán 8 millió euró körüli összegért megszerezzék Azmount . Ebben a segítségükre lehet az, hogy a támadónak 2022-ben lejár a szerződése, így a Zenitnek is érdeke, hogy a télen értékesítsék a játékosukát.

Azmoun 2019 januárja óta erősíti a Zenit együttesét. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 96 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 58 gólt és 20 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.