Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a világbajnok támadó szerint Vlahovic-csal nagy üzletet csinálhatnak

A korábban a Fiorentinában és a Juventus-ban is megfordult Luca Toni szerint bárhová is igazol a szerb válogatott és a firenzeiek szupertehetséges támadója, azzal a vásárló fél mindenképpen jól fog járni.

Messze a Fiorentina mai keretének legértékesebb játékosa Dusan Vlahovic. A 21 éves csatár a klubtörténet legdrágábban eladott játékosa lehet, ha még a szerződése 2023-as lejárta előtt megválnak tőle. Vlahovic a középcsapat „Liláknál” is képes kiemelkedőt nyújtani a Serie A mezőnyében. Állítólag már több angol sztárklub (Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham), az Atlético Madrid és a Juventus is bejelentkezett érte, mint lehetséges nyári célpont. A 2016-ban visszavonult Toni természetesen a Juventus érdeklődésével kapcsolatban érintett leginkább:

„Ha úgy fog dönteni, hogy változtat a helyzetén, akkor a Fiorentina javaslata fontos lesz számára. Dusan Fiatal, erős, harcos, fejlődni akar. Jó kilátásai vannak. Azt hiszem, nem a Juventus az egyetlen, aki őt akarja. Aki megveszi, nagy üzletet fog csinálni vele.”

– nyilatkozta, a korábbi világbajnok gólvágó.

Vlahovic 2018-ban igazolt a Fiorentinahoz. Nevelőklubja a Partizan Beograd volt, amelynél rengeteg korrekordot megdöntött, amikor alig tizenhat évesen már rangadón játszott a Crvena zvezda ellen.