Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha: Dárdai Pál biztonságban érzi magát

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC magyar trénere csapata legutóbbi mérkőzését megelőzően higgadtan beszélt a jövőjét illető találgatásokról…

(Photo by Matthias Kern/Getty Images)

A Hertha BSC csapata szombaton 1-0-s győzelmet aratott a Borussia Mönchengladbach ellenében, a mérkőzést megelőzően pedig Dárdai Pál higgadtan reagált a Sky Sport azon felvetésére, hogy a hírek szerint a berlini klub sportigazgatója, Fredi Bobic nemrégiben Domenico Tedescóval tárgyalt annak érdekében, hogy felmérje az esetleges szerződéskötés lehetőségeit:

“Fredi mindig korrekt volt velem. Mosolyognom kell, amikor ilyesmit olvasok. Nekem ez egészen addig egyáltalán nem jelent problémát, amíg a játékosok bíznak bennem. Az elmúlt három héten rengeteg szeretetet kaptam a várostól és az emberektől, ezért nem lehetek elég hálás.”

A magyar mester csapata legutóbbi győztes meccsével kapcsolatban hozzátette, hogy “a berlini Olympiastadion él, és ez tetszik nekünk. Ma megérdemelt győzelmet arattunk, de a második félidőben meg kellett volna szereznünk a második, a harmadik és a negyedik gólunkat. Ettől függetlenül persze boldog vagyok, küzdöttek a srácok, remekül zárták a területeket és türelmesen játszottak”.

A Hertha a legutóbbi két győzelmével 4-0-5-re javította mérlegét és stabilizálni tudta helyzetét a Bundesliga középmezőnyében.