Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: nagy verést kapott hazai pályán a hétszeres bajnok

Úgy néz ki a Debrecennek idén is a kiesés elöl kell menekülni, a Honvéd nyerhető meccset veszített el hazai pályán, az NB I 10. fordulójában.

A DVSC hazai pályán fogadta a Puskás Akadémia gárdáját, a hazai csapat egyre közelebb van a kiesőhelyekhez, míg a Puskás az élmezőnyre szeretne tapadni, így mindkét csapatnak kulcsfontosságú mérkőzés volt.
Puskás sokkal jobban kezdte a találkozót, sőt az egész mérkőzésen a felcsútiak játszottak tovább. A 19. percben büntetőből megszerezte a vezetést a Puskás, majd a 25. percben, már két góllal vezettek. Innentől kezdve a hazai játékosok egyre idegesebben játszottak.

A fordulás után sem változott semmi. A 69. percben Kozák megszerezte a második gólját is a találkozón, amivel le is zárta a találkozót.
Pár perccel később emberhátrányba is került a DVSC miután Németh Krisztián begyűjtötte a második sárga lapját.

Ezzel a győzelmével a Puskás megerősítette a helyét az élmezőnyben, viszont az újonc Debrecen egyre nagyobb baj van.

Debreceni VSC – Puskás Akadémia 0-3 (0-2)
Helyszín: Debrecen, Nagyerdei Stadion Vezette: Pintér Cs.
Gólszerzők:ill. Puljic (19.- büntetőből), Kozák (25., 69.)
Kiállítva: Németh (74.) ill.

Supka Attila egymás után második korábbi klubjával találkozót új csapatával. A Debrecen után a Honvéddal mérkőzött meg a Mezőkövesd.
Nagyon jól kezdődött a találkozó a kövesdiek számára, Vojtus góljával, már a 7. percben megszerezték a vezetést, azonban a folytatás, már nem alakult ilyen jól. Mindössze tíz perccel később a játékvezető kiállította a Mezőkövesd védőjét, Pillárt.
Sokáig jól tartotta magát a Kövesd, azonban a 69. percben Nono átlövését Antal nem tudta védeni. Ahogy a 81. percben Lukics közeli lövésénél is csak hozzáérni tudott a labdához, ezzel a Honvéd megfordította a mérkőzést.
Azonban nem adta fel Supka Attila és nem adta fel a Mezőkövesd. A 85. percben beállt Madarász Márk, aki pár másodperccel később első labdaérintésével lekezelte Cseri passzát, a másodikkal pedig kiegyenlített. Még ekkor sem volt vége a Mezőkövesd menetelésének, a hosszabbításban tizenegyeshez jutottak, amit Cseri értékesített.

Budapest Honvéd – Mezőkövesd Zsóry – (0-1)
Helyszín: Budapest, Bozsik Aréna Vezette: Bognár T.
Gólszerzők: Nono (69.), Lukics (81.) ill. Vojtus (7.), Madarász (85.), Cseri (90.+3- büntetőből)
Kiállítva:ill. Pillár (17.)

Az NB I állása

A góllövőlista élmezőnye