Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Varga: “Rosszulesik a vereség”

Rendkívül kínos vereségbe futott bele hazai pályán a DVSC. A debreceniek simán kikaptak a Puskás Akadémiától és újra a kiesés elkerülése ellen küzdenek.

A mérkőzés után a klub honlapjának csalódottan értékelte a mérkőzést Varga József, aki korábban a Puskásban is játszott.
Azt gondolom, úgy kezdtük a meccset, ahogy szerettük volna. Ha komoly ziccerünk nem is, de lehetőségünk volt a gólszerzésre, majd egy eladott labda után egy büntetőből, szinte a semmiből vezetéshez jutott a Puskás. Ezt követően kaptunk még egy olyan elkerülhető gólt, melyet számtalanszor megbeszéltünk már, hogy a beindulóval menni kell, mégsem így történt. Frusztrálttá váltunk, emiatt lett olyan a teljesítményünk, amilyen. A felcsútiak jól használták ki a hibáinkat, és olyan előnyt szereztek már az első félidőben, mellyel megszerezték a három pontot. Próbálkoztunk, hogy szorossá tegyük, de igazi átütőerő nem volt a játékunkban.

Majd kitért a szurkolókra is, akik a mérkőzés után hangot adtak az elégedetlenségüknek és cáfolta azokat a hírek, hogy szóváltásba került volna a nézőkkel.
“A csapat mindig eleget tesz a szurkolók kérésének. Ha nyerünk, együtt örülünk, viszont ha kikapunk, akkor is kötelességünk kimenni hozzájuk és meghallgatni őket. Most sem volt ez másképp. Én személy szerint annyit mondtam a drukkereknek, hogy a vereségért csak minket, játékosokat hibáztassanak, hisz mi voltunk a pályán, mi hoztunk rossz döntéseket, és mi juttattuk őket előnyhöz. Úgy érzem, ezután a találkozó után inkább felénk kell, hogy irányítsák a haragjukat, mintsem a vezetők vagy a stáb irányába. Soha nem voltam tiszteletlen a szurkolókkal, viszont a meccs után olyan állítások jutottak el hozzám, melyek nem igazak. Rosszulesik a vereség, ráadásul utána még azzal kell foglalkozni, ami valótlan.”

A mérkőzés után a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs is csalódottan nyilatkozott.

Az NB I állása