Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Paul Scholes komoly kritikával illette Paul Pogbát!

Komoly kritikát fogalmazott meg Paul Pogbával szemben a Manchester United korábbi középpályása, Paul Scholes a Liverpool elleni 5:0-s vereséget követően.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Manchester United története egyik legnagyobb vereségébe szaladt bele a Liverpool ellen, miután 5:0-ra kikaptak az Old Traffordon. A mérkőzés félidejében 4:0-s állásnál Paul Pogba csereként állt be, ám mindössze 15 perc elteltével már mehetett is zuhanyozni, a Keitával szemben elkövetett durva szabálytalansága miatt. A mérkőzést követően a MU egykori legendája, Paul Scholes nem is kímélte a francia középpályást:

Pogba bejött a félidőben, hogy stabilizálja a középpályát, majd az ő labdavesztéséből kapta meg az ötödik gólját a United. Néhány perccel később pedig egy ostoba szerelési kísérlet miatt ki is állították, így 10 ember maradt a pályán az 5:0-ra vezető Liverpool ellen…

Scholes ezt követően Pogba jövőjéről is kifejtette a véleményét:

Mindenki tudja, hogy milyen tehetséges játékos, és hogy milyen kvalitásai vannak. Az utóbbi években viszont csak a baj volt vele. Minden edző bízott benne, de ő még továbbra sem írt alá új szerződést, sőt lassan már zsarolja a klubot, aztán meg a pályán ilyen teljesítményt nyújt. Amennyiben Ole marad a menedzser én elgondolkoznék, hogy látjuk-e még Pogbát a Manchester United mezében.

Valószínűleg fog még játszani manchesteri színekben, de ha mégsem, akkor szerintem senkinek sem fog hiányozni. Számtalan esélye volt már a bizonyításra, de ő mindig csak a kifogásokat keresi, hogy nem következetesek vele szemben. Ahogyan a Liverpool ellen játszott, az tiszteletlenség volt az edzővel és a csapattársakkal szemben is.

A Manchester United 9 fordulót követően a 7. helyet foglalja el az angol pontvadászatban, miután az utolsó 4 bajnokiján mindössze 1 pontot gyűjtött be. A következő hetekben igen erőltetett menet vár majd a “Vörös Ördögökre”, hiszen játszanak majd a Tottenhammel, a Manchester Cityvel, a Chelseavel és az Arsenallal is, míg a BL-ben az Atalantához és a Villarrealhoz fognak látogatni.