Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyitott a lehetőségre a MU legfőbb kiszemeltje – sajtóhír

A hétvégi súlyos vereség után a szigetországi sajtóban azonnal napirendi pontra került a menedzserkérdés a Manchester United háza táján, és egy konkrét jelölt személyében több forrás is egyetért…

 

A brit sajtó egybehangzóan úgy véli, hogy Antonio Conte lehet a legfőbb esélyes, hogy átvegye a Manchester United irányítását amennyiben Ole Gunnar Solskjaer menesztésére kerülne sor.

Az átigazolási szakértő, Fabrizio Romano értesülései szerint a “vörös ördögök” vezetősége hivatalos formában továbbra sem kereste meg az olasz szakembert a csapat menedzseri posztjával kapcsolatban. A transzferguru kiemelte, hogy Conte abszolút nem híve annak, hogy szezon közben vegye át egy csapat irányítását, és szívesebben kihagyná az aktuálisan futó idényt, azonban a United lehetősége kivételt képezve, érdekelné őt.

Az olasz szakember a 2020-2021-es idényben olasz bajnokságot nyert az Inter csapatával, ám nem tudtak megegyezni a folytatásról, így távozott a milánóiaktól, azóta pedig munkanélküli. Conte idén az ötödik bajnoki címét ünnepelte edzői pályafutása során a harmadik különböző csapat élén. Mint ismeretes, a Juventus mostanáig tartó hegemóniája az ő irányításával kezdődött, az első három bajnoki címet vele nyerte az együttes, majd később a Chelsea-vel megnyerte a PL-t 2017-ben (és egy évvel később a FA-kupát is), legutóbb pedig a milánói gárdát juttatta a bajnokság tetejére.