Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridból erősítene a Liverpool! – sajtóhír

A Fichajes.net értesülései alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool szívesen soraiban tudná a Real Madrid szerb támadóját, Luka Jovicot…

A spanyol portál úgy tudja, hogy a Liverpool szintén szemet vetett a Real Madrid kötelékébe tartozó Luka Jovicsra. A szerb támadó rendkívül kevés lehetőséget kap Carlo Ancelottitól, emiatt nem lenne meglepő, ha akár januárban távozna. Az angol együttes mellett állítólag több csapat is szívesen látná, korábban többek között az Interrel és az AC Milannal szintén hírbe hozták. 

Luka Jovic 2019 nyarán az Eintracht Frankfurtból került a Real Madridhoz. A spanyol sztárcsapat nem kevesebb mint 63 millió eurót fizetett érte. A szerb támadó azonban nem verekedte be magát a kezdőbe, ráadásul az előző idény második felében visszatért Frankfurtba, de ott sem hozta igazán korábbi formáját. A szezonban 6 meccsen lépett pályára, gólt nem lőtt, mindössze 1 gólpassza van. Persze azt sem szabad kihagyni, hogy Ancelotti rendre csak csereként számol vele.