Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megérkezett a Spurs új menedzsere – sajtóhír

Amiről nemrégiben lehetőségként már beszámoltunk, hamarosan hivatalossá válhat, ugyanis megérkezett a városba a Tottenham csapatának leendő menedzsere…

 

Számtalan forrás közt az abszolút hitelesnek számító Gianluca Di Marzio is megerősítette, hogy Antonio Conte a hétfő délutáni órákban megérkezett Londonba, hogy kétéves szerződést írjon alá a Tottenham együttesével, amely nemrégiben menesztette Nuno Espirito Santót.

Az olasz szakember a 2020-2021-es idényben olasz bajnokságot nyert az Inter csapatával, ám nem tudtak megegyezni a folytatásról, így távozott a milánóiaktól, azóta pedig munkanélküli volt. Conte idén az ötödik bajnoki címét ünnepelte edzői pályafutása során a harmadik különböző csapat élén. Mint ismeretes, a Juventus mostanáig tartó hegemóniája az ő irányításával kezdődött, az első három bajnoki címet vele nyerte az együttes, majd később a Chelsea-vel megnyerte a PL-t 2017-ben (és egy évvel később a FA-kupát is), legutóbb pedig a milánói gárdát juttatta a bajnokság tetejére.

Az 52 esztendős leccei szakember számára tehát nem ismeretlen London, hiszen 2016 és 2018 között a Chelsea menedzsere volt.