Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: 2026-ig hosszabbítottak a saját nevelésű játékossal! – hivatalos

A Bajnokok Ligája címvédője büszkén jelentette be, hogy hosszú távú megállapodást kötött a fiatalkora óta a londoniaknál nevelkedő Trevoh Chalobah-val.

A Sierra Leone-i felmenőkkel is bíró, ám az angol korosztályos válogatottakban szereplő  22 esztendős középhátvéd az idei szezon elején került véglegesen a Chelsea felnőtt keretéhez.

Thomas Tuchel vezetőedző már 10 tétmeccsen is lehetőséget adott a Chalobah-nak az idény során, aki ezt megbízható teljesítménye mellett már két angol bajnoki góllal is viszonozta.

“Egészen elképesztő az egész! Egy álmom vált valóra azzal, hogy hosszú távú szerződést írhattam alá! Kifizetődött a kemény munka és a számos kölcsönjáték! A felkészülés óta mindent beleadok, hogy bizonyítani tudjak a menedzsernek, aki úgy érzem bízik is bennem! Nem is lehetnék most boldogabb!” – idézi a Chelsea honlapja Cahlobah első gondolatait a nagy bejelentést követően.

Az angol U21-es válogatott játékos fejlődését a hosszabbítás mellett jól jelzi, hogy piaci értéke is hatalmasat ugrott a nyár óta: 3,5 millió euróról 10 millióra.