Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Xavi: “Csodálatos lenne a Barcánál dolgozni”

Ronald Koeman menesztése óta még mindig nem nevezett ki hosszútávra vezetőedzőt a Barcelona csapata, a jelek szerint az egykori klublegenda reaktiválásán ügyködnek…

(Photo by Miquel Benitez/Getty Images)

A Barcelona csapata továbbra sem nevezte ki főállású vezetőedzőjét, mivel az egybehangzó beszámolók szerint a katari Al-Sadd csapatával egyezkednek Xavi Hernández megszerzéséről:

“Tudomásom szerint a két klub egyezkedik egymással, de nem tudom, ez hogyan fog végződni. Nagyon izgalmas a helyzet. Pozitívan állok hozzá, bízom abban, hogy megszületik a mindenki számára megfelelő megoldás, és megegyezésre jutnak a felek. Mindkét klub tisztában van a helyzetemmel, csodálatos lenne a Barcelonánál dolgozni”

– jegyezte meg a 41 éves korábbi középpályás, aki 1998 és 2015 között 25 trófeát nyert a Barcával, majd 2019-ig a katari klub játékosa volt, ezt követően Katarban vállalt munkát edzőként.

Xavi a 2019 óta tartó katari regnálása óta a közelmúltban már a második bajnoki címét ünnepelhette csapatával, összességében pedig a hatodik trófeáját nyerte tréneri pályafutása során jelenlegi csapata, az Al-Sadd élén.