Az Arsenal vinné a Serie A gólvágóját – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy akár már januárban klubot válthat az olasz bajnokság (Serie A) egyik legveszélyesebb gólgyárosa…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Gianluca Di Marzio szerint az Arsenal csapata hajlandó lenne kifizetni a Fiorentina gólfelelőse, Dusan Vlahovic ellenértékeként meghatározott 80 millió eurót. A játékos és képviselete megvárná a klubváltással a jövő nyarat, aktuális kenyéradója azonban megfelelő ajánlat esetében akár már januárban túladna rajta.

A korábbi beszámolók szerint az Atlético Madrid és a Tottenham is komoly összeget ajánlott érte, és a Manchester City is kacérkodott múlt nyáron a leigazolásával. Klubja azonban még nem akart túladni rajta, így eddig mindenkinek le kellett mondania róla, de könnyen lehet, hogy januárban vagy jövő nyáron már nem fogják tudni megtartani őt. Ráadásul állítólag a Juventus és az AC Milan is fontolóra vette a hétről hétre kiválóan termelő Vlahovic mielőbbi megszerzését.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es kiírásban 11 meccs alatt máris nyolcszor volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül.