Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Steven Gerrard két korábbi játékosával erősítene a télen! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint két-három Rangers játékossal erősítené meg télen a keretét.

Mint arról beszámoltunk, az Aston Villa nemrég kinevezte új menedzserét Steven Gerrard személyében. A liverpooli ikon a hírek szerint máris elkezdte tervezni, hogy kikkel kellene megerősíteni a birminghami csapat keretét, hogy a téli átigazolási időszakot követően ne a kiesés ellen kelljen harcolnia az együttesnek. Nem meglepő módon Gerrard a korábbi állomáshelyére nyúlna vissza, ugyanis a Daily Record beszámolója szerint két-három játékost is szeretne elcsábítani a Rangersből. A két fő kiszemeltje a beszámolók alapján nem más, mint Glen Kamara és Ryan Kent, akik egyaránt kulcsszerepet töltöttek be abban, hogy a Rangers tavaly veretlenül nyerte meg a skót bajnokságot. Rajtuk kívül még Ianis Hagi nevét emlegetik, de a hírek szerint Gerrard elsődleges célja a tél folyamán a Villa középpályájának megerősítése.

Kamarát 2025 nyaráig, míg Kentet 2023 nyaráig köti aktuális szerződése a Rangershöz. A finn középpályás piaci értékét 6, míg az angol szélsőjét 14 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.