Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megvásárolná kölcsönjátékosát a Besiktas! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a török bajnokságban (Süper Lig) szereplő Besiktas együttese végleg megvásárolna a Barcelona középpályását, Miralem Pjanicot.

(Photo by Elif Ozturk Ozgoncu/Anadolu Agency via Getty Images)

Miralem Pjanic 2020 nyarán érkezett a Barcelona csapatához, ám az akkor frissen kinevezett Ronald Koeman egyáltalán nem számolt a bosnyák középpályással. Mivel Koemannal kezdte meg a mostani idényt is a katalán klub, így egyértelmű volt, hogy Pjanicnak nincsen maradása, ezért egy évre kölcsönbe került a Besiktashoz. A török klubnál a szezon eddigi részében meghatározó szerep jutott számára, és a Diario AS értesülései alapján a vezetőség meg is van elégedve Pjanic teljesítményével, így szeretnék őt akár már a tél folyamán végleg megvásárolni a Barcelonától. Nem meglepő módon a komoly anyagi nehézségekkel küzdő Barca is hajlana az üzletre, hiszen így némi bevételhez juthatna a csapat. Pjanic piaci értéke jelenleg ugyan 15 és 18 millió euró között mozog, a hírek szerint a Besiktas 8-9 millió euró körüli összegért akár végleg meg is szerezheti a 31 esztendős futballistát.

Pjanic a Besiktas színeiben eddig 8 mérkőzésen lépett pályára. A bosnyák középpályás ez idő alatt már majdnem feleannyi játékpercet kapott a török klubnál, mint tavaly a teljes szezon alatt Ronald Koemantól. A 8 találkozó alatt Pjanic már 4 gólpasszt kiosztott, kettőt a bajnokságban, kettőt pedig a Bajnokok Ligájában.