Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MEZmegaz: három sztárcsapat csatlakozik a feltörekvő brit gyártóhoz

Tavaly adtunk hírt arról, hogy a manchesteri eredetű Castore cég egyre komolyabban gondolja szerepvállalását a labdarúgásban. A sportszergyártó egyelőre vegyes fogadtatású mezekben a Rangers, a Wolverhampton és a Newcastle United együttesét öltözteti.

A Castore egy nagyon fiatal, de ambiciózus vállalat, melyet 2015-ben alapították a Beahon testvérek, Philip és Thomas. Melléjük csatlakozott be komoly tőkével a cég egyik első szponzoráltja, Andy Murray. A háromszoros Grand-Slam-győztes, és kétszeres olimpiai bajnok teniszező szinte azonnal meglátta a potenciált a Castore-ben.

A mostani idénynek már bajnokként nekivágó Rangers-t, és a hirtelen szupergazdaggá váló Newcastle felruházása után még nagyobb babérokra tör a Castore. Korábban pletykálták velük kapcsolatban a mindig igényes Laziot is, ám egyelőre a rómaiakkal nem sikerült megegyezniük. Ellenben a legújabb hírek szerint a Sevilla, a Bayer Leverkusen és az Aston Villa már meg is egyezett a brit céggel. Az Európa-liga rekordere a Nike-t, a Fradi El-ellenfele a Jakot, míg a birminghami együttes a Kappát fogja faképnél hagyni, hogy a következő idénytől a Castore sportruházatát viselje.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a nevezett klubok mekkora szponzorációs díjért cserébe viselik majd az új garnitúrákat.