Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Xavi korábbi csapatától igazol? – sajtóhír

Egyre inkább felkapottabb az a híresztelés, mely szerint a Barca trénere, korábbi állomáshelyéről, a katari Al-Sadd együttesétől hozna játékost a télen. 

A színfalak mögött Xavi gőzerővel dolgozik azon is, hogy a januári átigazolási időszakban miképpen tudná megerősíteni csapata keretét.

Támadófronton a frissítés mindenképpen szükséges a katalán fővárosban (legutóbb ITT írtunk erről), ismerve a klub szűkös anyagi nehézségeit, nem zárható ki, hogy Xavi egy valóban takarékos döntésre szánja rá magát.

A katalán Sport című lap értesülései szerint ugyanis a Barca trénere korábbi csapatának legjobb góllövőjét, Baghdad Bounedjah nevét is feljegyezte már.

A 29 esztendős algériai válogatott támadó esetleges szerződtetése mellett erős érvek szólnak: Xavi nagyon is jól ismeri a katari bajnokság legutóbbi gólkirályát; akinek kölcsönvétele egyáltalán nem tartozna a ‘drága fizetési kategóriába’; nem is beszélve arról a Barca ráadásul egy élete nagy lehetőségét megkapó futballistát is nyerhetne Bounedjah-val.