Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly összeg ellenében válthat klubot az olasz válogatott támadó! – sajtóhír

A Calciomercato.com beszámolója alapján komoly összeg ellenében válthat együttest az olasz válogatott támadó, Domenico Berardi…

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/Quality Sport Images/Getty Images)

Az olasz portál úgy tudja, hogy a Fiorentina kész 30 millió eurós ajánlatot tenni a Sassuolonak Domenico Berardi játékjogáért cserébe. Mint ismert, Dusan Vlahovic jövője ismeretlen, hiszen állítólag a PSG bejelentkezett érte, a firenzei klub által kért összeget valószínűleg gond nélkül kifizeti a párizsi gárda. Nem mellesleg Berardi távozása nyáron szintén téma volt, ám végül ez nem történt meg. 

Domenico Berardi profi pályafutása során eddig csak a Sassuolot erősítette. Bár 2013 és 2015 között a játékjoga bizonyos százalékát a Juventus birtokolta, de a torinói alakulatban sosem lépett pályára. Aktuális csapatában ez idáig 249 találkozón van túl a Serie A-ban, ezeken 92 találatot és 60 gólpasszt jegyzett. Berardi négy idényben is jócskán 10 gól felett végzett, emellett egy időben viszont nagy úgy tűnt, hogy elkallódik. Nagy szerepet vállalt az olasz válogatott idei Eb-sikeréből, csupán 1 mérkőzésen nem jutott szóhoz a tornán.