Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dele Alli bajnokságon belül válthat csapatot – sajtóhír

Angol sajtóinformációk szerint a középpályás a kevés játéklehetőség miatt távozna, az újgazdag Newcastle pedig szívesen tudná a soraiban. 

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

A Szarkák a téli átigazolási időszakban 300 millió fontot is elkölthetnek, így valószínűleg több játékos is érkezni fog az alakulathoz januárban. Az első tervük az, hogy a tavasszal stabilizálják magukat a Premier League-ben, majd ezt követően próbálnának meg igazán nagy neveket a csapathoz csábítani.

Az érkezők egyike pedig a Tottenham támadó beállítottságú középpályása, Dele Alli lehet, aki a londoni gárdánál már korántsem számít alapembernek, ennek következtében mozdítható. A 25 éves játékost a 2020/21-es idényben José Mourinho rendre nélkülözte, és az egész évet tekintve alig kapott lehetőséget. A jelenleg futó szezonban Nuno Espírito Santótól ugyan több lehetőséget kapott az év elején, de a portugált menesztették, az új vezetőedző, Antonio Conte pedig nem számol vele komolyabban a hírek szerint.

A 37-szeres angol válogatott labdarúgó 2015 óta erősíti a Tottenhamet, azóta 264 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 67 gólt és 61 gólpasszt jegyzett.