Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Van egy határ, amit nem szabad átlépni”

Botrányos mérkőzésen nyert a Vasas a Haladás ellen az NB II 16. fordulójában. A mérkőzésen összesen három kiállítás volt, a mérkőzés végén egymásnak esett a két csapat szinte összes játékosa, ráadásul volt egy sportszerűtlen jelenet, amit a TV közvetítés során is ki lehetett szúrni, most a Haladás vezetői ezt a felvételt küldték el az MLSZ fegyelmi bizottságának. 

A kérdéses jelenetsor során az látszik, hogy a rutinos Pátkai Máté a nyakánál fogva lerántja a 18 éves Horváth Rajmundot, majd a fiatal játékos irányába köp.

“Egyelőre annyit tudtunk tenni, hogy a videó elküldésével kértük az MLSZ-t, vizsgálják meg az ügyet, mert nem hiszem, hogy normális dolog, ha valaki előbb két kézzel leránt valakit, majd szándékosan leköpi . Ezt valaki büntetlenül megteheti? Maradjunk annyiban, ez nem elfogadható, de az sem, ahogy a hazai játékosok a kiállítás után viselkedtek velünk. Mert rendben, a tét óriási volt, győzelmükkel megelőztek minket a tabellán, de van egy határ, amit nem szabad átlépni” – mondta Séllei Árpád, a Haladás ügyvezetője.

Amennyiben az MLSZ a szombathelyiek ad igazat, Pátkai hosszú eltiltásra számíthat.