Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Newcastle egy komolyabb összeget sem sajnálna a Fiorentina ászáért – sajtóhír

A Violák 21 éves támadója iránt nagy az érdeklődés, azonban az olasz alakulat első embere, Rocco Commisso kijelentette, hogy annak adják el, aki a legtöbbet fizeti érte.

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

A Fiorentinával nem kívánja meghosszabbítani 2023-ban lejáró szerződését Dusan Vlahovic, így egy komolyabb összeg ellenében már januárban megválnának tőle a Violák. A legesélyesebb most a Newcastle United lehet, aki 80 millió eurót sem sajnálna a szerb csatáért.

A Szarkák a téli átigazolási időszakban 300 millió fontot (~357 millió euró) költhetnek el, ennek következtében aligha viseli meg őket ez az összes. Az angol alakulat mindenképpen szeretné stabilizálni magát a Premier League-ben, hogy aztán nyáron ismét komolyabb összeget fordíthassanak átigazolásokra, amivel már a bajnokság élmezőnyébe akarnak majd kerülni.

Vlahovic iránt az Atlético Madrid és a Juventus is erőteljesen érdeklődik, de a hírek szerint 60 millió eurótól többet nem szánna egyik alakulat sem a transzferre.

A 21 esztendős csatár 2018-ban érkezett a Fiorentinához a Partizantól mindössze 2 millió euróért, így kijelenthető, hogy hatalmas fogás volt az olasz csapat részéről.