Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool játékosával erősítene csapata védelmén Steven Gerrard! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese a legfrissebb értesülések szerint, a Liverpool hátvédjével, Joe Gomezzel erősítené meg a keretét.

(Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

A The Express legfrissebb beszámolója szerint a Steven Gerrard vezette Aston Villa mindenképp szeretne erősíteni a csapat védelmi vonalán a téli átigazolási időszakban. A liverpooli legenda a hírek alapján épp egykori csapatától szeretne elcsábítani egy hátvédet Joe Gomez személyében. A 24 esztendős futballista ebben a szezonban eddig igen kevés lehetőséget kapott Jürgen Klopptól, minden sorozatot figyelembe véve 7 meccsen 311 percet tölthetett a pályán. A sajtóértesülések szerint épp ezt szeretné kihasználni az Aston Villa menedzsere és a több játéklehetőség reményével a csapathoz csábítaná a védelem közepén és szélén is bevethető játékost. A Liverpool azonban maximum a kölcsönadáson hajlandó elgondolkozni, ugyanis nem szeretnének végleg elveszíteni az angol futballistát.

Gomez 2015 nyara óta tartozik a Liverpool kötelékébe. A klub színeiben azóta 128 meccsen lépett pályára, amelyeken 4 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.